Weet u dat 65-plussers gemiddeld drie keer jaar vallen? Na de cursus Beter op de Been is de kans dat u valt kleiner en bent u minder bang om te vallen. Uw conditie en spierkracht verbeteren door oefeningen, waardoor u steviger staat. En dankzij de theorie krijgt u meer inzicht in hoe een val kunt voorkomen. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur.

Pratische informatie

Cursusdagen
6, 13, 20 en 27 november 2019
van 13.00 tot 15.00 uur

Locatie

De Cultuurschuur
Loggersplein 1
1771 CE  Wieringerwerf

Kosten

Met Omringpas € 50,-
Zonder Omringpas € 57,-

Meer informatie

Hoe ziet de training er uit?

De basistraining bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur. In deze bijeenkomsten krijgt u een mix van theorie, metingen en oefeningen. Na de training staat u steviger in uw schoenen en weet u waar u op moet letten.

Aanvullend op deze training is er het Zeker op de Been trainingsprogramma. In dit programma gaat u wekelijks een uur aan de slag met oefeningen.  Voor meer informatie over deze aanvullende training klikt u hier.

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van een val is vele malen makkelijker en beter dan het genezen van de gevolgen. Met de training Beter op de Been van Omring gaat u zelf aan de slag om vallen te voorkomen. De training bestaat uit een aantal onderdelen waaronder uitleg, theorie, oefeningen en metingen.

De zekerheid van goede kwaliteit

De training van Beter op de Been hanteert de richtlijn van In Balans. Deze zijn opgesteld door Veiligheid.nl en gelden in Nederland als één van de meest vooraanstaande trainingen op dit gebied. Uw training wordt dan ook gegeven door een gecertificeerd In Balans trainer. Zo weet u dat u in goede handen bent.

Aanmelden

Ja, ik meld mij aan voor deze training! Verplicht
Ja, ik geef Omring toestemming om de kosten voor deze training af te schrijven van mijn rekening.

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omringpas.nl