Julius Roorda is geboren in Hilversum en opgegroeid in Den Haag. Hier heeft hij zijn middelbare school, zijn bouwtechnische en bedrijfskundige opleidingen gevolgd. Medio jaren tachtig heeft de liefde voor zijn huidige vrouw hem naar Amsterdam gebracht, waar hij vervolgens aan de Universiteit van Amsterdam economie heeft gestudeerd en de postdoctorale opleiding tot controller heeft gevolgd.

Vanaf 2003 is hij voornamelijk in de langdurige ouderenzorg werkzaam geweest. Eerst als directeur bedrijfsvoering bij een rechtsvoorganger van Brabantzorg en daarna als lid raad van bestuur bij De Wever in Tilburg. Tussentijds is hij kort werkzaam geweest als financieel directeur in de sociale werkvoorziening bij de Tomingroep in Hilversum. Voor 2003 heeft hij gewerkt bij Schiphol en Nuon in verschillende technische en financiële functies.

De overstap naar de zorg heeft Julius gemaakt toen begin jaren 2000 meer en meer duidelijk werd welke uitdagingen de (ouderen-)zorg allemaal te bieden had. Zoals de toenemende vergrijzing en ontgroening, met tegelijkertijd een professionalisering van de zorg en de maatschappelijke vraagstukken die dat met zich meebrengt en hoe dit te vertalen naar een bedrijfsvoering en goede kwaliteit van zorg en dienstverlening aan de bewoners en cliënten van Omring. Maar natuurlijk ook tevreden medewerkers, die dagelijks met betrokkenheid en professionaliteit zich inzetten.

Julius is getrouwd, heeft drie kinderen en een trouwe viervoeter. Hij is een passie blijven houden voor techniek, van motoren tot ‘knutselen’ in huis. De laatste tien jaar is daar judo als sportieve hobby bijgekomen. Hij is een trotse judo dan-graadhouder geworden.

(afwezig wegens langdurige ziekte)

Julius Roorda

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl