Bij Omring gaat het om mensen. Naast persoonlijke aandacht, zie je dit terug in onze arbeidsvoorwaarden. Wij bieden onze medewerkers een prettige werkomgeving, een goed salaris en een degelijke pensioenopbouw.

CAO

Als je bij Omring komt werken, dan val je onder de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Daarin zijn de basisarbeidsvoorwaarden, zoals de toeslag voor onregelmatigheidsdiensten en verlof, goed geregeld.

Balans tussen werk en privé

Een goede balans tussen werk en privé vinden we bij Omring belangrijk. Daarom bieden we diverse mogelijkheden om je arbeidsvoorwaarden aan te passen aan jouw wensen. Zoals bij het opnemen van ouderschapsverlof of zorgverlof. Ook kun je tijd of geld sparen voor extra vrije dagen.

Extra arbeidsvoorwaarden bij Omring

Als je bij Omring werkt kun je gebruik maken van Cultuur Werkt!. Met dit cultuurlidmaatschap krijg je korting op allerlei activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en ontspanning. Voor al onze medewerkers is er een aantrekkelijk aanbod van collectieve verzekeringen. Natuurlijk ben je als medewerker gratis lid van de veelzijdige Omringpas. Hiermee profiteer je van vele kortingen op diensten aan huis, cursussen, verzekeringen, artikelen van de Omringwinkel, zwembaden, sportscholen, winkels en nog vele andere diensten.

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl