• Overvest is het bruisende hart van de wijk
  • Vernieuwd restaurant
  • Diverse activiteiten
foto

Overvest

Overvest ligt in de gezellige stad Enkhuizen, ook wel bekend als de Haringstad.

Overvest in Enkhuizen

In West-Friesland, niet ver van het IJsselmeer en vlakbij het centrum van Enkhuizen ligt Overvest. Dit verzorgingshuis is geschikt voor zowel mensen met en zonder zorgbehoefte.

Appartementen

Overvest beschikt over koop- en huur en zorgappartementen. In de koop- en huurappartementen woont u zelfstandig met zorg binnen handbereik. De zorgappartementen zijn geschikt als u intensieve zorg nodig heeft.

Kleinschalige zorg voor mensen met dementie

Hiernaast vindt u in Overvest woongroepen voor mensen met dementie. Er zijn zowel open (Landje van Top en de Drom) als gesloten groepswoningen (Bastion), afhankelijk van de zorg die u nodig heeft. U woont in een kleine groep met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. In onze woongroepen woont u in een warme, vertrouwde omgeving. Samen met de verzorgende en medebewoners deelt u uw eigen dag in. U kunt uw kamer naar eigen smaak inrichten met uw eigen meubels. Klik hier voor meer informatie.

Dagverzorging en dagbehandeling

Daarnaast kunt u als bewoner of buurtbewoner in Overvest terecht voor dagverzorging en dagbehandeling.

Bruisend hart

Overvest is het bruisende hart van de wijk. Er is elke dag wat te doen. Er zijn verschillende verenigingen actief in Overvest, waar u ook lid van kunt worden. Dit geldt zowel voor bewoners als mensen uit de buurt.

Belangstelling?

De groepswoningen en de zorgappartementen worden verhuurd door Omring. U heeft hiervoor een zorgindicatie nodig. U kunt hiervoor terecht bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) via www.ciz.nl of via 088 - 789 1330.

Voor de huurwoningen neemt u contact op met de bewonersconsulent van Woonzorg Nederland. U kunt haar bereiken op telefoonnummer 088 -921 00 08 of u kunt de website bezoeken www.woonzorg.nl.

U kun ook een woning kopen. Als u interesse heeft in een vrijkomende woning, kunt u contact opnemen met de verkoper. Heeft u op een gegeven moment zorg nodig, dan kunt u dit aanvragen via www.ciz.nl of via 088 - 789 1330.

Om voor hulp bij het huishouden in aanmerking te komen kunt u terecht bij het Wmo-loket van de gemeente Enkhuizen. Bij dit loket kunt u vragen naar hulp van Omring Thuisservice.

Cliëntenraad

De locatie Overvest heeft samen met het onderdeel 'Het Bastion' van locatie Nicolaas een cliëntenraad. De cliëntenraad komt op voor de belangen van alle inwoners. Bekijk hier meer informatie over de cliëntenraad van Overvest.  

Eethuys

In het hart van woonzorglocatie Overvest ligt het vernieuwde restaurant het Eethuys. Hier kunt u in een sfeervolle omgeving, samen met de bewoners en buurtbewoners genieten van lekker eten en drinken. U kunt bij ons terecht voor een klein hapje, een daghap of een uitgebreid driegangenmenu. Een compleet menu kost € 9,00 . Onze kok maakt wekelijks een gevarieerd menu bestaande uit verse seizoens- en streekproducten.
Klik hier voor de kleine kaart.

Openingstijden Eethuys

Het restaurant is dagelijks geopend van 09.30 tot 19.00 uur. Het diner wordt geserveerd van 12.00 tot 13.30 uur en van 17.00 tot 18.30 uur.

Ook bij feesten en speciale gelegenheden kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen in overleg met u vele wensen vervullen en verzorgen. Kom eens langs of bel voor meer informatie of reserveringen met het Eethuys Overvest telefoonnummer 0228-530490.

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op deze locatie? Dan kunt meer informatie vinden op de vrijwilligerspagina. U kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met de locatie zelf.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op: Overvest, Lijsterbesstraat 4, 1602 SE in Enkhuizen. Telefoon: 0228 - 530 490.

Logeren bij Overvest

U kunt in de logeerkamers van Overvest terecht als u tijdelijk tot rust wilt komen of op uw gemak wilt herstellen. Met de gewenste zorg en ondersteuning binnen handbereik. U krijgt hiervoor een volledig ingericht appartement en drie maaltijden per dag. Er zijn natuurlijk ook aanvullende (zorg)diensten tegen betaling mogelijk. U kunt bij ons terecht met of zonder zorgindicatie. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden, informatie vindt u hier  . U kunt ons ook altijd bellen via 088 - 206 89 10.

Appartement huren

Bij Overvest kunt u een appartement huren. U woont zelfstandig in een beschermde woonomgeving waar iedereen elkaar kent. Dat geeft een vertrouwd en veilig gevoel. Ook is er altijd zorg dichtbij. Klik op onderstaande appartement voor meer informatie.

Appartement Overvest in Enkhuizen Appartement Overvest in Enkhuizen
Dichtbij het IJsselmeer en vlakbij het centrum van Enkhuizen ligt Overvest. Wie binnenkomt merkt meteen dat Overvest warmte uitstraalt. U woont in een appartement met zorg dichtbij... Lees verder >

Afbeeldingen Overvest in Enkhuizen

Omringlocatie Overvest Vorige foto Volgende foto
Omringlocatie OvervestAfbeelding 1/12

Adresgegevens

Overvest Lijsterbesstraat 4
1602 SE Enkhuizen

0228 - 530 490

Stel uw vraag via onze chat

0 medewerkers online
Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur beschikbaar.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 info@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10